Otsing sellest blogist

teisipäev, 20. jaanuar 2009

TAGASISIDE ÄRIPÄEVA MARATONITIIMILT

Saabus tagasiside Äripäeva maratonitiimilt. Usutavasti kui terveks saan ja juba treener joosta lubab, siis lähen teinekord Äripäeva tüdrukute ja poistega ka koos jooksule. StenAleksile aga jõudu Nizza Ironmaniks. Hoian siis Sulle seal võistlusel pöialt, nagu ka kogu Teie vahvale maratonitiimile. Ja jälgin ka nüüdsest Te blogi. Ühistreeninguteni!

Tere, Toomas!
Tore, et oled ironmani endale sihiks võtnud. Eriti hea meel on mul veel seepärast, et olen sinuga ühes paadis.
Nimelt olen mina Äripäeva Maratoni Tiimist (http://apmaraton.blogspot.com/) ja võtsin oktoobris pärast kuut kuud ümber palava pudru noolimist samuti ette seikluse ironman läbida ja panin end kirja juuni lõpus Prantsusmaal toimuvale Nizza Ironmanile.

Sellised keha ning vaimu jõuliselt proovile panevad võistlused on minu hiljaaegu avastatud kirg ning hindan neid väga. Mis kõige ägedam, sellest on saanud omamoodi sõltuvus. Esimene endurance doos oli minul kaks aastat tagasi, kui kõndisin jalgsi läbi 700 kilomeetrit palverännakut hispaanias. Samal aastal kuu aega hiljem jooksin ma koos tosinkonna äripäevalsega läbi Berliini maratoni (olgugi, et maratoniaeg 5 tundi ja 12 minutit paneb asjatundjaid arvama, et ma pigem kõndisin seal, vannun, et väemalt omast arust oli tegu ikka jooksuga;)
Pärast seda katsumsut polnud kirg ennast proovile panna kuhugile kadunud. Ainult väljund oli puudu. Joosta läbi uus maraton mind ei paelunud. Teadsin, et see tähendab suurt treeningmahtu, mis ilma kireta ei ole kuidagi söödav. Kuid tänu WennaWennale ja tema ironmani vallutusele oligi uus siht olemas.

Igatahes on väga tore leida veel omasuguseid seiklushimulisi lihtsurelikke. Soovin sulle katsumuseks edu ja tea, et sul on veel palju väga ägedat ees. Lisaks kõigele muule, on juba see fantastiline tunne, kui pärast mõnekuust treeningut sa järsku peegli ees märkad oma kehal lihaseid, mida sa ei teatnud endal eksisteerivatki:)

Ole tubli ja treeni täiega!
StenAleks

P.S. Kui sa endale jalad alla saad, siis võib mõne treeningu isegi ühildada. Nagu näitas ÄP Maratoni tiimi Berliini maratoni katse, on seltsis ikka palju parem sportida. Praegu üle kolme kuu pidevalt üksi treenides ongi väga erakuks asi kätte läinud;)
Peale selle võid hoida meie blogil silma peal, sest kohe lähinädalatel lükkame me käima igakuised üritused, kus võtame oma väikse pundi kokku ja teeme koos midagi sportlikult põnevat ja füüsiliselt pingestavat. Meie üritustele on alati kõik soovijad olnud igati teretulnud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar