Otsing sellest blogist

pühapäev, 4. jaanuar 2009

KEHV ON OLLA

Eksole vahva? Kui aus olla, siis ma ootan väga huviga homset päeva, so siis esmaspäeva. Terevisiooni ma olen enne ka haigest peast paar korda juhitnud ja järgmist päeva ettevalmistanud. Aga lisaks sellele on homme ka esimene treening Kalevi ujulas. Igal juhul, ma olen otsustanud, et praegu see ära ei jää. Enesetunne on u selline nagu siis kui oled haige ja lisaks on veel palavik ning väikene kõva peo järgne staadium. No aga laias laastus eks elu ongi selline. Kui ikka oled otsustanud midagi ette võtta, siis tuleb see asi ette võtta ja ei aita siin ussi ega püssirohi. Nüüd lähen hajan habet ja käin juuksuris ning siis kohe magama. Homme siis sellest, kuidas esimene treening läks.

P.S. kui Teil on ka juhuslikult pisike palavik, siis tuleb palju teed juua. Eriti hea on köömnetee, aga ka muu tee on kasulik.

6 kommentaari:

  1. Krt, palavikuga ujuma, nii vist kaugele ei jõua

    VastaKustuta
  2. Ja magada tuleb ka palju, lisaks vedeliku tarbimisele.
    Kuigi ükski arst treenida nõrga organismiga (st.mis võitleb haigusega) sul ei lubaks.

    VastaKustuta
  3. äkki on need su haigusnähud suurest ärevusest?
    ole vapper ja ära anna alla! elan sulle kaasa :)

    VastaKustuta
  4. Palavikuga ei tohiks küll mitte mingil juhul trenni minna! Pigem jätta üks trenn ära kui pärast hilisemate tüsistusete tõttu kümme trenni.

    VastaKustuta
  5. Esiteks tahan öelda, et väga 5 idee. Teiseks aga see, et palavikuga hoidu trennist. Mind on trennipisik korduvalt viinud trenni sellise "pool-tõbisena" ja pea alati on tagajärg nädal-kaks treeningutest puudumine ja selle kõrval ülde-üldine uimasus. Sama asi kehtib ka vigastuste puhul - ravi enne ja siis alles trenn. Trenn ja puhkus on lahtutamatud osad, aga küllap sa tead seda isegi.

    Igaljuhul edu!

    Paco.

    VastaKustuta
  6. Head sõbrad, aitäh Teile kaasa elamast. Õnneks oli mingi väikene palavikuuss ja täna trenni ajaks oli kõik juba tiptop korras. Kuigi, ma möönan, et Teil on tegelikult laias laastus õigus, st kui ikka on kõrgem palavik, võtan Teid kuulda ja treeningut ei tee. Tomm

    VastaKustuta