Otsing sellest blogist

kolmapäev, 14. jaanuar 2009

MISSUGUSED SPORDIALAD LUGEJATELE ISTUVAD?

Sellise küsimuse püstitasin hiljuti selles pollis või küsitluses, mis vasakmenüüs näha on. Nagu selgub, on kõige ägedam triatloni ala jalgrattasõit. Mis minu jaoks on kahtlemata väga huvitav uudis. Ma pole jalgrattaga väga tõsiselt elus mitte kunagi sõitnud. St ma olen veidikene sõitnud, nagu kõik tavalised inimesed, aga mitte nii et võtad ja sõidad 540 km järjest, kihutad läbi kõrbe või sõidad paar kolmasada km treeninguks nagu mõni sõber :)
Mis kahtlemata on kõva, ärge saage valesti aru.

Aga kui nüüd polli juurde tagasi tulla, siis rattasõidu (eelistab 30% inimestesi) edu kepingu ees on vaid 2%. Pronksmedalil on ujumine 14% ja seal järel 1% kaotusega jooksmine. Suusatamine on pälvinud 7% poolehoiu.

Ja kuna keping on hõbemedalil, siis tänu sellele ma täna teengi kepingutrenni Pirita metsas. Kui palju ja pikalt ning missugused on emotsioonid ja tunded pärast, seda kirjutan vähem kui 6 tunni pärast.

4 kommentaari:

  1. Pole küll sotsioloog, aga pädevamaid järeldusi saaks teha kui spordialade loetelu laiem oleks või kui üldse avatud küsimusega tegemist oleks.
    Aga muidu jõudu, rõõmu, kainet meelt ja vastupidamist!

    VastaKustuta
  2. Siin vist polnudki eesmärk mingit laiemat küsitlust teha, vaid uurida blogilugejatelt, milline triatloni treeninguks kasutatav spordiala neile meeldib? Või mis?

    VastaKustuta
  3. Ei ei ei sõbrad, sotsioloogiliselt representatiivne see uuring nüüd küll kindlasti polnud. See oli ainult minu blogi lugejate arvamus, mis ei pretendeeri absoluutsele tõele :) Tean ühte head lehekülge, kui kedagi huvitavad põhjalikumad uuringud: http://www.emor.ee/

    VastaKustuta
  4. Anonüümne täpsustab:
    tahtsin vaid tähelepanu juhtida, et need on eraldi küsimused: a) missugune triatloni ala meeldib inimestele/blogi lugejatele kõige rohkem; b) milline ala triatloniks treenimiseks meeldib inimestele/blogi lugejatele kõige rohkem ning c) missugused spordialad lugejatele istuvad/sobivad/meeldivad. Viimane on kõige laiem ning esimene kõige kitsam. Lihtsalt sissekande pealkirja alusel ootasin midagi muud, aga see on juba teine teema, et kuivõrd kehtivad blogis üldised kirjutamise reeglid...

    VastaKustuta