Otsing sellest blogist

pühapäev, 18. jaanuar 2009

7. TREENING KEPING KURESSAAREST NASVALE

Olin siin nädalavahetusel Saaremaal. Laupäeval niisama, natukene asju ajamas ja ühtlasi ka Triinu sugulasi korra visiteerimas (millest kujunes meeleolukas õhtu heas seltskonnas koos hea söögi ja imeliste kookidega - see leidis aset nimelt Salme külas).

Täna hommikul suundusime kepingule. Ja kuivõrd ilm oli suurepärane ning kliima oli soodne, siis vajutasime kohe lausa Nasvale välja. Tõsi. Alustasime Triinuga Musmumännikust, mille start on selline:

aga kuivõrd Musumännik oli veidikene kinni kasvanud, siis keerasimegi õige pea maanteele ning võtsime suuna Sõrve poole, mis on kõige päikesepaistelisem paik Eestis. Päike paistis ka täna vahepeal.



Ah, et miks me just Nasval käisime? Aga sellepärast et meil ununes eile anda tädi Valvele shokolaadikarp. Kuivõrd me oleme aga ontlikud noored, siis viisime selle täna kohale.

Raske polnud kordagi. Hoidsin pulsisageduse madala ja nii pole treeningut keeruline teha. Kokku käisime 1 tund ja 53 minutit. Väga mõnus on see rammestus mis pärast sellist pikemad rahulikku treeningut inimeses tekib. See on selline soe jõud, mis sisse jääb. Käid sooja dušši all ja oled kohe teistsugune inimene.

4 kommentaari:

  1. Tomm, kas ja kuidas oled trennitamise vältel muutnud oma toitumisharjumusi? Kas on sugenenud uusi lemmikuid?

    VastaKustuta
  2. Veidi olen muutnud jah. Hommikul jogurt krõbinatega, lõunaks tavaline toit. Õhtuks liha või kala juurviljadega. Ja pärast trenni sportlaste spordijook (miskine väga spets kraam, mille sain Mihkel Mardnalt) ja jänks - mis on selline suure valgusisaldusega kraam. Aga söögiisu on kõvasti kahanenud. Eelnevaga võrreldes ma pakuks u 35% :)

    VastaKustuta
  3. Toomas, kas Sa täpsustaksid, mis toidust oli suure valgusisaldusega. Kas kraam mille andis Dr.Mardna või "Jänks"? Dr.Mardnaga mul kahjuks kontakt puudub ja seega otsiks poest Jänksi "valgupommi" :-).

    Terv,
    Riho

    VastaKustuta
  4. Servus Riho,
    Jänks on hea küll - see on selline jogurtijook, mis on n. vaarikaga väga hea, mustikas polnud minu maitse niiväga. Aga kui tõsisemaid valke tahad, siis kohupiima massid on väga head. Nii magusad kui ka muidugi n. kodujuust sisaldab palju head kohupiima, mis omakorda on valgupomm. See valgurikas jook/söök tuleks teha 20 minuti jooksul pärast trenni, siis mõjuks kõige paremini. Tervitan!

    VastaKustuta