Otsing sellest blogist

reede, 22. jaanuar 2010

10: KEPING MIS MURDIS KÜLMA


Kuivõrd eile ma trenni ei jõudnud, sest vaja oli teha töiseid liigutusi - siis täna õhtul ei lubanud ma koju jõudes endale mitte mingisuguseid muid toiminguid kui ainult spordiriietesse hüppamine ning kepingule minek. Triin tuli kaasa ning kulgesime kepsaka sammuga Kadrioru turvalisse rüppe, et teha üks tubli tunnine keping. Termomeeter näitas -15 kraadi, mis mööngem ei ole liiga soe. Esimesed 10 minutit oligi raudkülm. Aga mida edasi kõndisime, seda soojemaks läks. 15 minuti pärast tekkis meeldiv treeningrütm ning adutavat külmatunnet enam ei olnud.



Tõsi. Umbes 40 minuti möödudes hakkasid põsed veidi tundetuks muutuma, mistap tuli neid veidi hõõruda, et külm ära ei võtaks, aga muus osas ilmastule pretensioone ei olnud. Põski külm ära ei võtnud ja tempo püsis hea treeningu lõpuni. Kummaline seik on veel see, et kui enne väsitas tunnine treening kuidagi ära, siis pärast Pühajärvet enam sellist asja ei ole. Tund ja 5 minutit kõndi ja pulss hoopis aeglustus, mitte ei tõusnud. Nii et see lubab positiivselt tulevikku vaadata. Keha on treeningutega rohkem harjunud kui aasta aega tagasi. Aga eks see on muidugi loomulik asjade kulg.

Praegu on muhe enesetunne. Trenn on tehtud, kõht täis ja telekast tuleb iluuisutamine. Koerad muidugi kaklevad natuke omavahel - aga see on ka nii loomulik, et omamoodi armas. Näed, väiksem loom tuligi minu juurde peitu.

Ilusat nädalavahetust ja kui ilma mõttes vähegi kannatab, siis homme ikka suusatama...

2 kommentaari:

  1. Heheee, minu põsed küll tundetuks ei muutunud. Ilusasti punaseks küll :) Niiet julgen kõigile soovitada!

    VastaKustuta
  2. Üks märksõna: "Buff". Väga mitmeti kasutatav riideese, mida on lausa ideaalne külmaga trenni tehes osaliselt või täielikult näo ette tõmmata. Soovitan soojalt.

    VastaKustuta