Otsing sellest blogist

neljapäev, 18. veebruar 2010

24: LÕUNANE JOOKS

Täna käisin lõunasöögi ajal jooksmas. Tegin päris korraliku treeningu kokku. Tõsi - jooksu oli kokku 45 minutit, aga kuivõrd Marii Karell ja kogu Ringvaate vahva tehniline tiim oli ka kaasas, siis läks ikka tunnike ära - sest mõned jooksud oli vaja katteks juurde võtta :)

Kuidas ma lõuna ajal joosta saan? Väga lihtsalt, võtan tööle jooksuasjad kaasa - pärast käin dušši all ja rahu majas. Võiku oli ka külmkapis. (tervislik kanawrap).

Natsa jahe oli ilm küll, aga egas sellest väga heituda ei saa, sest pärast 100m hakkab soe. Tiir kulges ringil Telemaja, Kadriorg, Presidendi loss, Kumu, Kadrioru staadion, Kadriorg, Telemaja. Ja kui ma ei eksi, siis sellest valmib nädala pärast ka väga meeleolukas olustikukirjeldustega lugu Ringvaate tarbeks. Maratoniks ja Vätternrundani rattasõiduks valmistumise lõigud on eetris igal reedel. Mis kell täpselt - seda on päris raske öelda, aga samas Ringvaade on nii hea saade, et terve saate võib rahulikult ära vaadata. (19:00 - 20:00) :)

4 kommentaari:

  1. Vaatan praegu saatekordust - KUMU juures seisma jäädes ähkimist kuulates küll aeroobse läve range jälgimisega tegemist ei ole:)
    Jõudu!

    VastaKustuta
  2. haha
    kohutavalt tahaks treeningute kilometraazhe ka teada !

    VastaKustuta
  3. Njaa, ja mis see km sulle annab siis?

    VastaKustuta
  4. Vaatasin ka saadet ja seda hingeldamist hirmuga. Kas piinad ennast igas trennis nii? Ma siiralt loodan, et see oligi treeningplaanis selline vähe kiirem trenn ettenähtud aga kui see on igapäevane siis see pole kindlasti õige. Eriti veel külma ilmaga. Kui tahad kaalust alla võtta siis oleks eriti tähtis, et pulss oleks madal.

    VastaKustuta