Otsing sellest blogist

kolmapäev, 28. jaanuar 2009

10 TREENING: PARIM ASI PÄRAST KEPINGUT ON PLOMBIIR POHLADEGA!

Praegu just lõpetasin plombiiri pohladega, see oli suure teekruusi sees. Uskumatu kui maitsev ja pärast treeningut ka imemõnus! Täna oli siis 1,5 tunnine keping Kadrioru pargis. Kusjuures enne just sõber Õunapuu ütles, et eesti keeles on olemas sõna kõmping, mis peaks siis sümboliseerima kepingut või kepikõndi. Ma küll pole ausalt öeldes kuulnud, et keegi oleks käinud kõmpingul. Ja kuidas huvitav saarlased siis peaksid seda hääldama kömping või? See ei lähe minu meelest mitte. Ikka keping on kuidagi etem ja suupärasem.

Aga treeningust siis - tegelikult polegi midagi eriti selle kohta öelda, keping nagu kepikõnd ikka, veidi libe oli - aga muidu väga mõnus. Ilm polnud liiga külm ega liiga soe. Pulss oli 120 ja 130 vahel. Ahjaa, üks väike nüanss küll. Enne kehalist pingutust ei tohi süüa. Ma sõin u tund aega enne trenni väga maitsvat pastat (aitäh Trincu) ja siis oli alguses selgelt seda pastat tunda ka kui kõndisin. Aga pärast 20 minutit läks lihtsamaks. Aga sellegi poolest - vähemalt 2 tundi enne trenni ei tohiks süüa. Endal väärikam tunne.

Nüüd aga tänaseks kõik ja keskendun Foorumile.

8 kommentaari:

  1. palju ühistrenni üleskutsele inimesi kokku tuli?

    Teele

    VastaKustuta
  2. 0 =) ilmselt liiga hilja esitatud üleskutse.

    VastaKustuta
  3. Kas Trincu hääldatakse trinku või trintsu :D

    VastaKustuta
  4. Libedal teel jooksmisel ühte tükki jäämiseks on parim nipp jalga panna väikeste metallnagadega orienteerumissussid. Usun et aitab ka kepingu puhul (kusjuures uudissõna kõmping meeldib mulle oluliselt rohkem, hoiab ikka mõtted kindlalt kõmpimistegevuse juures).
    Lisaks stimuleerib selliste susside olemasolu kevadel ja suvel orienteerumaskäimist, mis omakorda on väga heaks jooksutreeninguks triatlonile. Oma kogemus räägib. Tund kuni poolteist lippamist metsas, kaart näpus ja mõtted maastikul, mööduvad nagu lennates, erinevalt tuimast teeservas kangutamisest.
    Jõudu!

    VastaKustuta
  5. Seda "nippi" siin ei maksaks küll soovitada. Inimesel kel puudub pikk jooksjastaaz + natuke ülekaalu lõhuks selline jooksmine jalad kiirelt ära. Orienteerumissussid on siiski mõeldud ainult pinnasel jooksmiseks.

    VastaKustuta
  6. Annan siiski ka oma hääle "kepingule" - "kõmping" on häirivalt laisakõlaline!
    - helelyn

    VastaKustuta
  7. (ütlen hästi vaikselt pobisedes): lumeolemasolul võiks ikka suusatada. Saab sihikindlalt libiseda ja pole vaja naeltega susse egast midagi. Eriti kui kepingu-kõmpingu varustusega on 1/3 suusavarustusest olemas (kepid) ;)
    Aga üldiselt - igasugune liikumine viib tegelikult ikkagi edasi. Ja see on peamine! Jõudu :)

    VastaKustuta