Otsing sellest blogist

esmaspäev, 12. jaanuar 2009

UUTELE LUGEJATELE

Kõigepealt Tere! Olen aru saanud, et on tekkinud mulle uusi lugejaid. Neile võib veidi jääda ebaselgeks, mis asja see Luhats siin ajab üldse? Selle tarvis kordan esimest postitust - et eesmärgid oleksid selged ja mõtted vahedad.

http://luhats.blogspot.com/2009/01/triatlon.html

Täna õhtul on taas ujumine. Panen juba ette üles täpse treeningplaani. Seekord siis 825 m. Plaan on sama, mis 1. treeningus - nii et kui keegi tahab alustada, siis selle järgi on väga hea.

25m vasak käsi ees parem tõmbab + 25 rahulikku ujumist ehk siis 4x (25m teh + 25 rahulikku ujumist) interval (pisike puhkus) otsas seni kuni rahulik oled.

4x 50m rahulik ujumine
3 x 75 rahulik ujumine
2 x 100 rahulik ujumine
interval otstes seni kuni ei hingelda ja saad rahulikult mõttes rääkida

see kokku 825m ja siis lõdvestuseks 5 min konna peale.

2 kommentaari:

  1. Tom kas sul miski pikem treeningplaan ka on? Või on see saladus? Ja mis sinu ajaline eesmärk selle Otepää võistluse juures on? st mis ajaga plaanid lõpetada?

    VastaKustuta
  2. Mul tuleb varsti see treeningplaan blogisse üles, üks nädal on veel ettevalmistust. Lisaks sellele tuleb üles ka baasplaan kõigle huvilistele, kes tahavad triatloniga tegeleda, see küll siis Ain-Alari kodukale, aga ma annan lingid. Eesmärk n lõpetada ja lõpetada limiitide piires, mis igale alale pandud on. St ikka enne kui n. ujumise kohtunikud koju lähevad....

    VastaKustuta