Otsing sellest blogist

laupäev, 7. veebruar 2009

14 TREENING: UJUMINE AITAB PINGETEST VABANEMISEKS

Kõigepealt tuleb muidugi selgeks teha see pisikene detail, et tegelikult mul erilisi pingeid ei olnudki eile. Kuigi, nädal varast tõusmist + üsna pikki tööpäevi otsa - see tekitab teatava vaimse väsimuse - hoolimata sellest et mu töö on tegelikult super - aga väsitab ta vahel ikka - nagu ikka töö. Seepärast läksingi ujulasse rõõmuga.

Kava oli selge
- nii et midagi keerulist ei olnud. Aga suhteliselt kohe algusest oli ka arusaada, et seekord on inimene väsinud. Tegin kõik samad harjutused mis pidin, täpselt üritasin samamoodi teha nagu eelmine kord - aga sain ise ka aru, et seekord lihtsalt ei ole seda lennukust või kiirust. No lihtsalt vat ei tule nii hästi välja kui eelmine kord. Et mismoodi saab ujumine hästi või halvasti välja tulla? Pean silmas harjutusi ja tõmbeid ja kõike kokku. Ilmselt sellega on nagu korvpallis - vahel läheb vise ja teinepäev ei lähe. Mul oli eile see päev, kus vise ei läinud.
Aga loomulikult tegin korralikult kõik ära, pingutasin ja ujusin - kuni ühel hetkel oligi trenn tehtud.

Ja vat see mis järgnes oligi see pingetest vabanemise hetk, millest ma pealkirjas rääkisin. Käid dušši all ära, vahetad riided ja mis siis juhtub? Energiat on rohkem, tuju on väga hea, väike surin on lihastes ja ees on nädalavahetus - ehk aeg omale ja lähedastele. Mõistagi väikeste treeningute lisaga - aga needki on ju elu osa. Tõesti leian, et treeningud annavad mu elule lisaväärtust ja muudavad mind. Ning see muutus ei ole negatiivses suunas. :)

2 kommentaari:

  1. Tore kuulda positiivseid noote !!!
    Sport on alati lõõgastav ja pingeid maandav, kui ei ole tippsport !!!
    Head nädalavahetust !!!

    VastaKustuta
  2. Tere tulemast endorfiinikute hulka :)
    Mõõdukas kehaline aga regulaarne tegevus tekitan õnne tunde ja see vabastab "õnnehormoonid" endorfiinid. Vaata, et üle pea ei kasva :)

    Tervitades,

    Virks

    VastaKustuta