Otsing sellest blogist

reede, 19. juuni 2009

TEREVISIOON ON LÕPPENUD, ELAGU TEREVISIOON


Täna, 19. juunil oli viimane Terevisiooni saade sellisel kujul, nagu Te olete seda kolm aastat harjunud nägema. See tähendab seda, et Kaileen, Wend, Tuuli, Elis ja Tomm Terevisiooni rohkem ei tee. Sügisest on uued saatejuhid ja uued tuuled.

Mu jaoks on see olnud väga töine, väga rõõmus ja vahva aeg. Mul on olnud selle aja jooksul neli toredat naist, lisaks kodusele - mis kahtlemata on suurepärane - Katrin Vaga, Liis Lusmägi Tuuli Koch ja Elis Aunaste. Lisaks sellele olen teinud varastel hommikutundidel otseeetris kolme aasta jooksul umbes 750 intervjuud põnevate inimestega.

Ma tahan tänada meie režissööre, valgustajaid, kokki, kaameramehi, administraatoreid, tehnikuid, helirežissööre, jumestajaid, produtsente ja kõiki, kes mingilgi moel on olnud selle saatega seotud. Aga ennekõike tahan ma tunnustada ja esile tõsta Ivo. Ivo Laev on Terevisiooni toimetaja. Tema tugevus peitub tema ajus, tema teadmistes ning mõtte vaheduses. Usun siiralt, et Ivo on parim teletoimetaja ja ilmselt humanoid, sest ega tavaline inimene ei suudakski iga päev koos saatejuhtidega ettevalmistada kahe tunni pikkust saadet, milles on viis intervjuud. Seega suurim tänu ja kummardus Ivo Sulle, sest ma olen Sinult kõvasti õppinud ning Sinuga on olnud au koos töötada.

Suur tänu ka kõigile inimestele, kes meid vaatasid. Usun ja loodan, et muutsime nende aastate jooksul Teie hommikud veidikenegi helgemaks, aga hommikud on tundlik aeg, see on selge. Aitäh, et meid vaatasite!

Kunagi, kui me tegime Vaiko Eplikuga Raadio2s hommikuprogrammi "Silmad Lahti" oli meil kombeks lõpetada reedel saadet väljendiga: "Oli emotsionaalne". See passib ka täna siia lõppu kenasti. Seega siis head Terevisiooni sõbrad -

OLI EMOTSIONAALNE!

19 kommentaari:

  1. Aitäh teile ilusate hommikuste ärkamiste eest!

    VastaKustuta
  2. Kus Sind ja teisi kamraade siis edaspidi näha-kuulda saab?

    VastaKustuta
  3. Minu klassivend lausus kunagi, et igal hommikul, kui ta ärkab, on ainsaks lohutuseks varajastele hämaratele hommikutundidele ning kõikjalt tulevatele mehhiko seebikatele just ETV - seal on Terevisioon. ; )
    Nõustin temaga. Aitäh!
    Oli emotsionaalne, tõepoolest.

    VastaKustuta
  4. Aitäh, Tomm. Kuid kes - ja miks - niisuguse otsuse vastu võttis, et kõik saatejuhid lõpetavad?

    VastaKustuta
  5. Tomm, aga tehke Vaikoga uus saade! Väga-väga oleks oodatud!

    VastaKustuta
  6. Kuuldavasti Mart Normet, ERR meelelahutustoimetuse juht.

    VastaKustuta
  7. Suurimad tänud kogu kambale meeleolukate ja sisukate hommikusaadete eest!

    Kordaks Deivi viimast lauset ka.

    VastaKustuta
  8. Ma ei tea kuidas ma enam voodist välja saan kui terevisiooni pole.

    VastaKustuta
  9. Tänud-tänud-tänud. Olite mu igahommikused kaaslased argipäeviti. Eks ole nyyd natuke kurb ja pidulik. Tänahommikune saatelõpp oli igatahes kirss koogil. Tänud, kummardused. Oli emotsionaalne:)

    VastaKustuta
  10. Jääb loota et Te nüüd päris ära ei kao! Jõudu edaspidiseks.

    VastaKustuta
  11. Päris omaks see viimane terevisiooni meeskond ei saanudki. Kui kadusid reikop/välba ning tulid need uued näod, oli minu jaoks see kurb hetk ning ma olen hommikut alustanud Soome hommikutelevisiooniga. Ning nüüd paraku sinu mainitud järgmised terevisiooni tegijate nimed ei ütle mulle enam mitte midagi :S

    VastaKustuta
  12. Kuule idioot, sa annad aru endale kus sa kirjutad ? See on ühe nende "uue näo" blogi, mine ela ennast Õhtulehes välja ehk...
    Hindrek.

    VastaKustuta
  13. Mulle meeldis teie kõigi neljaga hommikuti aega veeta :), sügis toob kaasa seega tüki võõristust ja harjumist...

    VastaKustuta
  14. Annan aru ikka. Idioot pole. Õhtulehte paraku ei külasta väga tihti. Ma usun, et normaalne inimene oskab hakkama saada nii positiivse kui negatiivse tagasisidega. Kui Toomas on võtnud kätte ja sellel teemal netti postituse pannud siis on ta ka arvestanud sellega. Suur poiss ometigi ju :)
    Ning ma ei ütle ju midagi negatiivset. Ega sa ometi ei arva, et kõik inimesed kõigile meeldivad?

    VastaKustuta
  15. silver mine statoli ja tead küll mida sealt osta

    VastaKustuta
  16. Väga kurjad inimesed on siin :(

    VastaKustuta
  17. Silver, ei ole kurjad inimesed, lihtsalt sa ei lähe kellegi koju sellise tekstiga. Terevisiooni lõpetava meeskonna kohta on ka mõni artikkel juba ajalehtedes ilmunud, vala ennast seal välja. Võin sulle kui professionaal öelda, et Reikop/Välba tandemi puhul polnud tegemist millegi erakordsega võrreldes nüüd lõpetanutega. Ja pane tähele, toimetasin neid kõiki ja olen nende tugevaid ning nõrku külgi näinud. Sinu kommentaarides kõneleb sinu hoiak, mida on televisioonist kõrvalseisjatel alati olnud. Kuid paraku on see kasutu pahn. Teid on palju ja te kõik "oskate" televisiooni teha. Jõudu sulle Silver. naudi põhjanaabrite hommikuid edasi ja "tee" edaspidigi televisiooni.
    Ivo
    Terevisiooni toimetaja

    VastaKustuta
  18. Ei, ma kindlasti ei oska televisiooni teha. Ega ei tahagi. Samuti ei julge ma ütelda, et Reikop/Välba head olid. Lihtsalt nemad on minu jaoks Terevisioon. Ning järgmised on lihtsalt "uued tegijad". See on üks elu paratamatusi ning ma olen sellega ammu leppinud :)
    Vea tegin vististi selles, et seda siin mainisin.

    VastaKustuta