Otsing sellest blogist

neljapäev, 3. september 2009

112 TREENING: LÕIGUD KAKUMÄE RINGIL

Eile pärast tööd suundusime koosseisus Salumäe Priit, Neeme Virgo ja ma Kakumäe ringile. Ilm oli apokalüptiline ning üsna tuuline, aga selle eest muidugi sõita oli mõnus. Või no oli ja ei olnud. Me sõitsime seal kokku 5 ringi, esimesel neljal olid lõigud. Meeldetuletuseks: lõik tähendab siis mingi ajaperioodi jooksul sooritatatavat kiiret sõitu teatud lõigul. Kui esimesel ringil ma püsisin peaaegu lõpuni meistersportlastel kannul kiirusega kusagil 37-40 km/h, siis teisel kuni neljandal ringil ma lõikusid teha eriti pikalt ei suutnud. Sest see oli Vä-Si-Tav!

Sõitsin ikkagi päris kiirelt, kusagil 30km/h enamuse osa ajast. Ja mõnus oli ka. Natukene põlved millegi pärast andsid oma olemusolust mingil momendil teada, aga üldiselt ei seganud küll miski - kui tuul välja arvata, mis kohati oli vastu või küljelt, aga üldsiselt ei midagi kosmilist.

Üldiselt on alati rattatrenn lõbus ja räägitakse igasuguseid jutte. Seekord oli rohkem sõitmist ja rääkimist vähem - aga selline see sport on. (Veider mõttetetera tuli praegu, aga ära ka ei viitsi kustutada)

Muide huvitavaid uudiseid siis veel: täna salvestame pühapäevase Keskkütte saate jaoks Vaikoga intervjuu Jaan Kirsipuuga, ma usun et keegi ei pahanda kui ma ütlen, Eesti ühe kõigi aegade parima ratturiga. Räägime muusikast, rattasõidust, Malaisia uuest klubist ja veel mõnest asjast. Seda lugu saab kuulata eeloleval pühapäeval kusagil kella 13 paiku.

7 kommentaari:

  1. Pühapäevases jutusaates panid Jaani vähe täbarasse seisu-üritasid vastandada maantee- ja maastikusõitu , teadmata et Jaan on 2007,2008,2009 (kaugemale ei viitsinud vaadata) eesti meister maastikurattas,elioni mtb sarja võitudest jmt rääkimata.

    VastaKustuta
  2. head küsimused olid ja keegi ei vastandanud midagi

    VastaKustuta
  3. Kui Sina võrdleksid mountainbike'i ja maanteeratast, siis millised need eelised maanterattal on?

    Öeldakse isegi, et kui inimene on sõitnud maanteerattaga, siis pärast nad ei taha maastikurattast midagi kuulda...

    Kas need küsimused on vastandamine? Väga hea intervjuu oli - avas minu jaoks vähemalt Kirsipuud inimesena!

    VastaKustuta
  4. Me ei tea kas neid mehi annab võrrelda, aga nii palju kui mina tean oli ka Aavo Pikkuus kõva rattamees - kui muidugi Montreali OM kuld ja MM medalid täna midagi tähendavad. Aga respekt - kõva vana ja head tervist talle (seda on talle vaja). Ja Jass on loomulikult väljapaistev rattur.

    Sügistervitustega,
    rahulik blogisirvija P.Nael

    VastaKustuta
  5. http://vikerraadio.err.ee/helid?main_id=1201701

    to 12:28.Just neid lausekatkeid pidasingi silmas ja arvestades neid kiiva kippuvaid mõttearendusi mis siin blogis eelnevalt samal teemal on tekkinud siis jäi väääga valusalt kriipima. Ei ole mõtet võrrelda asju mida ei saa võrrelda-täiesti erinevad alad,erinevad kiirused,erinevad vajadused,pole üks teisest parem ega oma eeliseid teise ees.

    Aga esimene saade tuli Teil suurepäraselt välja,ka muusikavalik oli priima,kahju et Te igal pühapäeval eetris ei ole.

    VastaKustuta
  6. Pekki, mis sul viga on? Loomulikult saab võrrelda erinevaid rattaid. Mis siin kiiva kisub? Võrdlen bmxi ja trekiratast. Millised on bmxi eelised trekil? Võrdlen sportautot ja maasturit. Üks on ühtedes tingimustes hea, teine teistes. Mis puutub siia see, et Jaan on maastikuratta Eesti meister? Ega suur riist ei tähenda veel pornonäitlejat.

    VastaKustuta