Otsing sellest blogist

esmaspäev, 2. august 2010

AUGUST, FANTOOMPUUHUNNIK JA MISSIAASTA LÕPP

Mis te arvasite, et ma rahmin oma maratoni ja Vätternrundani ära teha ja siis lasen treeningutega kohe tuima näoga edasi? Ei arvanud ju nii? :). Ja minu väikest teletöötaja paksu keha silmas pidades, poleks see olnud vist ka päris mõistlik samm või mis?

Öeldakse, et maratonist taastumine võtab aega - 1km 1 päev. Kui maratoni oli 42 km ning kahe nädala pärast tuli 300 km-ne jalgratta ots veel peale - siis ma isegi ei viitsi praegu täpselt arvutada - kui pikk see taastumine pidanuks olema. Igal juhul võtsin ma omale taastumiseks juuli kuu, sest juuni lõpus lasin veel mõningad taastavad rattatreeningud peale. Et juulisse oli planeeritud ka kolmenädalane puhkus, siis oli kõik täpselt tiptop ning ma nautisin puhkust oma abikaasaga südamest.

Põhilise osas olime me Saaremaal - mis juhtimisi on üks meie lemmikpaiku üldse. Leisi kandis üürisime ühe väikese osmiku ja lasime jala sirgu seal. Iga päev käisime ujumas - kui täpne olla siis Tuhkana rannas - mis on küll üsna rahulik aga selle eest hiiglaslikult ilus rand. Koerad said ujuda lähedalasuvas tiigis, sõbrad käisid külas, hea söök - üsnaga, kõik asjad... Nii et ma ei tea kas see nüüd oli elu parim puhkus, aga vähemasti oli see nii lõõgastav, et ma esimesel nädalal ei viitsinud linnas isegi liikluses kellegi peale vihastada :)

Mis treeninguid puudutab, siis ujumised olidki ainsad treenigu moodi asjad, mida ma juulis tegin - aga see oli hea, sest kui kristalselt aus olla, siis viimane rattatreening oli põlvele hirmus valus. Ning osalt seetõttu ma ka pikema puhkuse endale lubasin.

Augustit - mis algas pühapäeval ehk siis eile, alustasin ma küll väga tormakalt, nii et praegu on isegi lihaseid taas tunda, nimelt siis 5 tunnise treeninguga. Treenisin seda korda koos oma emaga, kes on väga vastupidav ning tubli inimene muide. Ja treeningu iseloom seisnes puude laadimises kärusse, käruga nende kuuri kärutamises ning kuuris riita paigutamises. Lisaks sellele tuleb märkida, et tegemist oli fantoompuuhunnikuga, mis mitte ei kahanenud, vaid kasvas. Vähemasti nii meile tundus. Aga õhtuks oli see fantoompuuhunnik kadunud, seega tuleb tunnistada meie paremust antud võistluses.

Mis nüüd algavat spordihooaega puudutab, siis pole mul otseselt mingit sportlikku eesmärki välja käia. Aga ma üritan liigutada edasi nii tublilt kui vähegi võimalik. ETVs ma sel aastal Teid spordile innustamisega ei kurna, sest IS ja IS2 on minu jaoks ennast õigustanud ning ma julgen öelda, et minu missiaasta on läbi :)Ja igasugused tõestamist vajavad küsimused on tõestatud. Seda enam, et eesmärgid ja tähtsad sündmused ootavad Trincut ja mind meie elus niigi - aga neil me pikemalt ei peatu, sest mõni asi võiks ikka endale ka jääda, kas pole?

Eeloleval nädalavahetusel on muide Pühajärve triatlon tulemas, nii et kõik kes pole veel plaane 7. augustiks teinud, siis miks mitte minna vaatama ühte vägevat spordivõistlust - tublimad muidugi saavad ise ka kaasa teha. Aga siit fotomeenutus:



Blogi plaanin edasi pidada. Kirjutada erinevatel teemadel - sealhulgas kas sel või järgmisel nädalal ka päris põhjalikult ETV ja ETV2 uue hooaja hankeprogrammist - sest päris palju uusi ja ägedaid asju on tulemas. Aga kindlasti ka rattasõidust, spordist, filmidest ja muidugi 16. augustist ka Suveniirist - ehk siis ETVs kell 20:05 eetris olevast suvesaatest. Missuguseks blogi nüüd täpselt kujuneb - seda ma veel ei tea - aga pole vist mõtet praegu asja katki jätta, nii vähemasti mulle näib. Igal juhul on mul hea meel, et Te aegajalt siin lugemas käite ning loodan, et Teie suvi oli mõnus ja sügisel on Teile varuks toredaid üllatusi.

12 kommentaari:

  1. Tomm, isegi kui Su missiaasta on läbi, jääd meelde nagu "Number viis, neiu Liis" Liis Tappo!

    VastaKustuta
  2. Miss majanduskriis, kakstuhat viis!

    VastaKustuta
  3. Miss Iganes 2010!

    VastaKustuta
  4. Nii tore, et otsustad blogi pidamisega jätkata! Ja ma arvan, et stiili või teemapuhtus, st väga kitsas fookus ei olegi õige, sest meil kõigil siin elus erinevaid rolle nii oma tööalastes kui isiklikes eludes. Kõike paremat nii Sulle kui Su abikaasale!

    VastaKustuta
  5. On aeg teha midagi rahvuslikku! Igasuguste kaaslaulmistele ja -tantsimistele lisaks oleme ikkagi suusarahvas, kelle suurim pidupäev tuleb 20. veebruaril järjepanu 40.nda Tartu Maratoniga.

    Seda saab võtta rahuliku naudinguga ning varasemate pingutuste taustal ei ole TM näol kindlasti tegemist enese kui shvammi tühjakspigistamisega. Lumine maastik, palju kaaslasi ja kenad piknikupaigad teeninduspunktide näol! Ja seda, et IS - Inimene Suudab - võib seekord tõestada näiteks Teie kaasa (eeskujuks kõigile sookaaslastele!) (;

    Sära,
    Mihkel

    VastaKustuta
  6. see on tõepoolest hea uudis, et päevikupidamine katki ei jää. mulle kui vanale etv fanatile väga meeldib ka tulevane teemaarendus käesolevas blogis. hästi tehtud igal juhul.

    VastaKustuta
  7. Aitab üksi müdistamisest, leia asjalikud sõbrad ja sind ootab http://www.xdream.ee/

    VastaKustuta
  8. aitäh senise eest ja loodan väga siin ikka treeningukajastusi jmt näha - isegi, kui miss siis läbi on, on see lugejatele nii füüsilise kui ka emotsionaalse külje pealt ääretult oluline. vähemalt mulle on :)

    ja kõike head ja ilusat teile ikka!

    A

    VastaKustuta
  9. Just-just. Tahtsin ka lisada, nagu Mihkel juba tegi, et nüüd pole muud kui suusad alla ja Tartu Maratonile veebruaris. See on mõnus :)

    VastaKustuta
  10. Noh jah, ma suusatan õudselt kehvalt, nii et praegu ma ei tea küll seda asja...

    VastaKustuta
  11. Ära muretse, sa pole ainus kes kehvalt suusatab ja 63 kilomeetrit läbib :)

    VastaKustuta