Otsing sellest blogist

kolmapäev, 22. juuli 2009

97 TREENING: TREENINGLAAGER PÜHAJÄRVEL

Tegelikult olen tänaseks juba mitu head aega Pühajärvel laagris olnud. Täpsemalt Oru-Hansu talus Restu külas. Aga pole siin olnud sellist aega, et võtan kätte ja kirjutan. Täna näiteks olin nii väsinud, et magasin päeval neli tundi pärast treeningut.
Aga see selleks .

97. treening leidis aset ratastel ja päris õigel Pühajärve triatloni rattarajal. Sõitsime koosseisus Anti, Ain-Alar ja mina. Anti on ka meie talu peremees ja tubli triatleet. Tõsi, ta viimastel aegadel pole väga palju võistelnud, aga samas n. käis ta 2007 aastal Zürichi Ironmanil - ja kui täna ujusime, siis pidi ta sikk-sakke tegema, sest ma olin veidi aeglane :)

Nii, aga siis treeningust. Vihma sadas praktiliselt kogu aeg. Nõnda, et sokid ja rattakingad olid märjad esimese 5 minutiga. Alguses oli isegi natukene jahe, ent kuivõrd Ain-Alar ja Anti on triatlonikunnid, siis väga pikalt ei lastud külmatunnet tunda. Keskmiseks kiiruseks kujunes meil 28,5 km tunnis, mis on väike samm inimkonnale, ent hiiglaslik samm minule. Kui siin parafraseerida olulisi tähtpäevi, mis möödudnud nädalal aset leidsid. Treening kestis üle 2 tunni - palju täpselt, seda ma isegi enam ei mäleta, aga kilomeetreid tuli kokku 67.

Väsimuseaste pärast treeningut ei olnud liiga suur. Pärastine saun ja soe dušš võtsid enesetunde inimlikuks üsna kärmelt. Oluline oligi just pärast tegelikult sooja saada, sest vihm oli seekord jahe. Isegi nii jahe, et kui kingad jalast ära võtsin, siis kohe jalgu ei tundnud. Aga saun ja möllud värgid - ja kõik oli okei.

9 kommentaari:

  1. Jõudu. Mis kell homme rattaga rajale??? Lihtsalt ise ka homme Pühajärve triatloni ringe tegemas.

    VastaKustuta
  2. Rumal-rumal-rumal !!
    Selline kangelaslikkus võib lihtsalt halvasti lõppeda.

    VastaKustuta
  3. Kuna kõigil ei ole kahjuks võimalust enne 08.08
    rattarajaga lähemat tutvust teha siis ehk paned paar rida ka profiili ja raskusastme (laskumised, kas midagi ohtlikku) kohta enda perspektiivist? V-o pinnid prohvidelt välja ka, mis auku nad ratta etapi aega plaanivad...
    Tänud ette ja kruvi kummi :)

    VastaKustuta
  4. Pühajärve veebis on rajaplaan olemas, sealt on näha, et 6km pikkust tõusu tuleb kokku 3x võtta :)

    VastaKustuta
  5. Võttes arvesse keskmist kiirust ja distantsi, saame ajaks 2:21 Kerge matemaatika neljapäeva õhtul.

    VastaKustuta
  6. märtenil suht õigus,aga arvan,et tipud lasevad vaid sinna auku. eile pandi veel lisa killustikku kõige aeglasemale lõigule,ei olnud meeldiv . ja tuul mängib seal palju rolli. olen seal teinud viimase paari kuu jooksul 10 ringi . kui tuul puhub pikal tõusul selga,siis on ka teised lõigud kiired, sest tegu nagu kolmnurkse rajaga ja 5 trennist 3 on see nii olnud.ka eile.ring on ka veits pikem- 31,5 km .eile hoidsin keskmist 33 km tunnis 2 ringi. sõitsin üksi ja suht kõrge pulsiga.laskumistel tuleb palju tööd teha, võita väga palju. eile 55 minti ring.ohtlikke kohti pole,et peaks laskumisel pidurit tallama. ma arvan,et jooksurada peaks rohkem kartma,see on juba jõhker tase....

    VastaKustuta
  7. Mait, anna andeks - ei lugenud rohkem oma blogi ja ei saanud ka Su treeninguga liitumise soovist teada, oleks olnud väga tore. Tegime eile Antiga kahekesi ja just mõtlesime, et näed kedagi rohkem polegi liitumas... Aga kõigega mida kirjeldad olen nõus. See pindamine pole eriti hea ja jooksurada on tõesti väga palju raskem kui ratas. Väga väga palju raskem! Eriti teine ring.

    VastaKustuta
  8. Märten, ma ei tea Su taset, minul tuleb keskmiselt u 1 tund ja 10 minutit ringile nii, et hea õnne korral teen 3 ja poole tunniga ratta ära. Kiiremini ma ei suuda :)

    VastaKustuta
  9. Siim, järgmine sissekanne tulebki rattast ning rattaringist.

    VastaKustuta