Otsing sellest blogist

kolmapäev, 18. veebruar 2009

20 TREENING: RATTAGA MÄKKE

Kuidas on võimalik talvel rattaga mäkke sõita? Aga nii, et lähed spinningusse ja täpsemalt UpHilli. Käisin seal Myfitnessis trennis. Ja oluliselt kergem oli kui esimesel korral. Pulss ei läinud nii kiiresti üles ja seega sain ma paljud tõusud kaasa teha, ilma et oleks pidanud vahepeal istuma. Spinningus on nimelt nii, et vahepeal istud ratta seljas, vahepeal oled püsti - st tõstad kenasti oma pepu õhku ja pedaalid nii. Väga mõistlik nõuanne on see, et tuleks kaasa võtta pudel vett. Seda läheb mäkke tõusmisel vaja. Treener Kristjan andis sellise nõu mulle ka esimesel korral, aga kus see loll ikka targemaid inimesi usub. Seekord võtsin joogi kaasa ja küll oli kosutav vahepeal vett võtta.

Täna õdakul on plaanis suunduda ujuma. Umbes km kanti taas vaja ujuda, kuid mulle tundub, et kohe kohe hakkavad need distantsid pikenema. Aga pole midagi. Ongi ägedam.
Sulnist kolmapäeva Teile! Olete tublid ja teil tuleb ilus päev - pidage seda meeles!

2 kommentaari:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=MTn1v5TGK_w&feature=related

    VastaKustuta
  2. Tubli oled. Kusjuures spinniga ongi nii, et iga korraga hakkab rohkem meeldima. Nii nagu ka Kristjan Sulle esimeses tunnis ütles.
    Nii kahju, et ei saanud ise eile haiguse tõttu spinni tulla. Sulle jõudu-jaksu ja püüa mitte mingeid viiruseid üles korjata!

    VastaKustuta