Otsing sellest blogist

pühapäev, 31. jaanuar 2010

14: JAMES BOND JA JALGRATAS

Milline on James Bondi ja jalgratta suhe, seda ma raudkindlalt öelda ei oska. Pigem arvaksin, et ta sõidab maanteerattaga küll vahel nii treeningu mõttes. Küll ma tean, et Daniel Graig, James Bondi osatäitja sõidab hea meelega rattaga..
Mind aitas 007 aga küll jalgrattaga sõidus ning seda väga oluliselt. Vaatasin Quantum of Solace'i ja muudkui väntasin. Tund aega tuli kontole. Mis staatilise jalgratta kohta mu meelest täitsa tubli. Pärast tegin peale jõusaaliharjutusi - põhiliselt hantlitega ja tundsin, et tehtud on täitsa tubli treening.

Hämmastav on muidugi see, kui kiiresti läheb aeg - kui vaatad põnevat filmi. Muidu nii staatiline trenn - väntad ja vaatad seina on audio-visuaalsete elementide lisamisega hämmastavalt palju rikkam. Ma kipun arvama, et edaspidi lähen enne kodust spinningut videolaenutusest läbi ja nõnda tulevad treeningud tunni asemel poolteist pikad. Ootan ka tegelikult ikkagi juba korralikke spinningutrenne, mida alustan usutavasti kas järgmisel või ülejärgmisel nädalal. Eelmise aasta MyFitnessi kogemus oli selles valdkonnas küll väga meeldiv. Täna pole veel otsustanud, mis trenni teen - kas ujumist või suuska. Aga suusailma on -1 kraadi juures minu meelest küll...

8 kommentaari:

  1. Tom, oled Sa proovinud rattaga rullikutel sõitmist? Mõtlen midagi sarnast: http://www2.et-bike.ee/product_info.php?cPath=94_131&products_id=1391 Kui ilmad külmad või muidu suusatamisega probleeme, siis sõidan ise ka rullidel. Saan ise trenni algusaja ning kestvuse valida. Lisaks pole muud valikut kui sõidule keskenduda, sest valvsuse kadudes kaob ka tasakaal :) Samas kevadepoole ehk käin veidi ka spinningus- just lõigutrennide jms pärast. Aga ma usun, et ettevalmistusperioodiks päris hea valik, lisaks pole nii nüri kui trenazööril sõtkumine.

    VastaKustuta
  2. kui panna peale Rocky, siis on oht et sõidad oma trenažööriga läbi seina kogemata :)

    VastaKustuta
  3. huvitav oleks teada mis koormustsoonis-pulsiga sa seda rattatrenni teed?

    VastaKustuta
  4. 120 ja 130 vahel.

    VastaKustuta
  5. -Kuidas Teid kutsutakse?
    -Jooksja, Jooksja 007.

    Jooksumaratoni silmas pidades on jälle üks kuu mööda läinud. Kas asi hakkab kuu-kahe pärast ka juba kriitiliseks muutuma? Sõrmedel loen veebr-märt-aprill-mai -- 4 kuud ja otsa 4 puhkepäeva enne Stockholmi. 150-st päevast on saanud juba 120. Homsest alates 16 ja pool treeningnädalat ja ongi juuni 2010!

    Lugejatena loodame, et teil on hr Ailt-iga selle vastu mõni Blitzkrieg juba alla kirjutatud ja kohe-kohe rakendumas:)

    -Mihkel

    VastaKustuta
  6. Ma olen aru saanud, et Tomm ei ole Jooksja, et Tomm on oma sõnade kohaselt kesises sportlikus vormis, hästi söönud ja vähemalt 20 kilo ülekaalus. 2009 Inimene Suudab projekt pranadas tõenäoliselt veits vormi ja langetas kaalu. Aga ta jääb ikkagi tavainimesks, kes töö kõrvalt vaikselt harjutab, unustamata perekonda, sõpru, logelemist, mõnulemist, laisklemist. Ta ei saa peast Jooksjaks, kelle elu eesmärk on kedagi võita või mingit kindlat ajalist tulemust saavutada. Eesmärgid olid maraton LÄBIDA, 300km rattasõit LÄBIDA. Seda kõike nii, et normaalne igapäevaelu ei asenduks karmi dieedi ja 5h treeningutega. Vähemalt nii olen mina tema blogi lugedes aru saanud.

    Pets

    VastaKustuta
  7. Petsis räägib see, kes ei ole tundnud sportimise mõnu ning vajadust selle järele. Ka ei märka ta, et T. otsib neid võimalusi aina rohkem ja rohkem, erinevate alade proovimise läbi.
    Meeldivalt üllatab, T.L., mis siis, et natuke leebe veel on sportlase kohta:))))
    Marko

    VastaKustuta
  8. Mihkel - mis jutt?
    Sa räägid nagu T. istuks ja sööks sefiiri päev otsa voodis. Vend laseb trenni teha. Aga tundub, et sa oled peast veits sportlaseks ära läinud. Vaata, et nii läbi ei põle ;)

    VastaKustuta