neljapäev, 21. mai 2009
MAKS
Eile õhtust jäi üks oluline nüanss kirjutamata. Triin tegi maksa taas. Sibulatega ning kõrvale oli kodujuust. Täna oli osa maksast veel alles ja oi kui maitsev on see ka külmana leiva peal. Tark on maksa-leiba teha nii. Võtab rukkileiva, määrid sinna peale natukene Merevaiku, siis lõikad maksaliistakad ja natukene paned meresoola. Oi kui ropult maitsev see on... Mu naine on suurepärane kokk ja lisaks sellele ka väga ilus ja hea.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
nii et inimene ilma triinuta ei suudaks? ;)
VastaKustutamida on/oligi tarvis tõestada? :)
ma leian, et nüüd on küll viimane aeg, et trincu astuks üles külalisblogijana ja postitaks selle kuulsa retsepti, kuidas valmistada maksa nii, et see garanteerib sulle maailma parima naise staatuse :p
VastaKustutahelelyn
Vot seda ma usun küll, et Triin mõnnat süüa oskab teha. Elementaarne Watson. Miks? Sest tal on gurmaani nägu peas. Ausõna. Ja ühinen eelpool kommenteerinud Anonüümsega - retsept olgu olla!
VastaKustuta