Otsing sellest blogist

laupäev, 2. mai 2009

LAULULAHING

Kas tahate hea kõhutäie naerda? Kui nii, siis soovitan kahtlemata õhtul vaadata Laululahingust ETV bändi etteastet. Laululahing algab kell 21.35 muide. Ma küll 100% kindel pole, aga millegipärast mulle tundub, et see tuleb tore ja huumoriküllane etteaste. Me pole absoluutselt naljategemise peal väljas, aga seda naljakam ma kardan see laks tuleb. Esiteks ilmselt muidugi sellepärast et keegi meist pole ju laulja või pillimees. Teiseks sellepärast et me nii väga püüame õigesti omi asju teha. Kolmandaks sellepärast et midagi läheb niikuinii untsu. Ja see untsuminek saabki olema naljakas.

Aga samas on ka väike, ma ütleksin isegi õhkõrn võimalus et kõik tuleb suurepäraselt välja ja nalja ei saa. Sellisel juhul muidugi saavad meist kõigist kuulsad muusikud, anname aastapärast välja esimese kauamängiva millest kujuneb maailmas tõeline hitt. Ning meid hakkab soojendama Empire of the Sun. Viimane lõik oli ilmekas näide soovideküllasest mõtlemisest, millel pole reaalse eluga mitte mingit pistmist! :)

5 kommentaari:

  1. Tõsiselt hästi kukkus välja. Huumorist on asi kaugel aga näha oli, et tegijatel oli fun.
    Aga Kaileenile on küll siiani teles liiga rahulikud saated antud, talle sobib rahmeldav ja energiline roll märksa rohkem :D
    Laululahingu parim esitus!
    N.

    VastaKustuta
  2. ohe jjerum jeerum ae. kui seda laulu ees poles olnud :D näha oli, et püüdsite :P

    VastaKustuta
  3. ei meeldi, kui kirjavead sisse tulevad. puhas variant:
    oh jeerum jeerum ae. kui seda laulu ees poleks olnud :D aga näha oli, et püüdsite :P

    VastaKustuta
  4. Nagu sissekandes lubatud, täpselt nii tuligi :D. Ütleme nii, et proovis tuli ikka oluliselt paremini välja. Aga samas - ega see ei loe. Kui ikka kõva vend oled, siis tuleb igal hetkel hästi välja, kui ei ole - siis ei tule. Nii ongi. Pärast võid süüdistada helimeest, haiget põlve, rasket akustikat või mida iganes. Aga huvitav kogemus kahtlemata. Aga nagu alguses lubasin, naerda ju sai? :)

    VastaKustuta
  5. tšuap-tšuap.... kes küll süütaks sinu tule... Tomm, mis tule süütamisest jutt? Mulle tundub, et see tuli põleb juba kõva leegiga? Vaat', et käest ära ei lähe! Jõudu.

    VastaKustuta