Otsing sellest blogist

esmaspäev, 24. august 2009

TULE AIN-ALAR JUHANSONI TIIMI




Mäletate, ma lubasin, et kirjutan 24. augustil ühest uuest algatusest ja plaanist?

Siin siis lubatud sissekanne, mis tegelikult on isegi natukene tähtsam kui see Pühajärve triatloni projekt - või siis Inimene suudab. Tähtsam seepärast, et Ain-Alar Juhanson - suudab kindlasti. Suudab väga hästi ja poole pikemat distantsi kui läbisin mina. Isegi nii kenasti, et kui kõik sujub ja natukene on õnne, siis võib ta sel aastal vabalt võita Hawaii Ironmani - ehk siis täispika triatloni maailmameistrivõistlused, juhul muidugi kui ta sinna saab sõita.

Tänane seis on see, et 150.000. krooni on puudu. Aga tugev ja innovatiivne, nagu mu sõber ja treener on, siis teeb ta ettepaneku kõigile liituda oma TriSmile Teamiga. Panustades kasvõi ainult 100 krooni (ülempiiri pole) - saad vastu oma nime tema võistlussärgile - millega Ain rahvusvahelises telepildis, sadade tuhandete vaatajate silme all võistleb Hawaiil - eeldusel muidugi, et me teda selles asjas aitame.

Seega ma siis kutsungi Sind võimalusel üles, tegema teoks üks unistus, Ain-Alari unistus, mille nimel on ta näinud vaeva, teinud tööd ja pingutanud väga palju. Kokku üle kümne aasta ning kilometraažilt treeninud viis korda ümber maakera. Nagu Ain ise ütleb: "Ma väga loodan, et see pisike samm, mille astud minu TriSmile Teamiga liitudes, saab olema sinu elus pöördelise tähtsusega. Koos liigutame mägesid. Tule ja ole osa ühes suures unistusest, mis paneb meid naeratama. Liitu tiimiga kodulehel http://team.ainalar.ee/."

12 kommentaari:

  1. Tänuväärt idee. Autorile aplaus. Ise juba liitunud ja kindlasti saab 1+1+1....150000.

    VastaKustuta
  2. Kindlasti liitun! Eesti rahvas on ennegi suurt ühtsust välja näidanud, saame ka seekord hakkama.

    VastaKustuta
  3. See Toomase üleskutse on tõesti tänuväärne ja kutsun kõiki bloggilisi liituma TriSmile Teamiga. Ise tunnen siin endal ka mõningat moraalset kohustust, kuna olin Eestis selle ala alguse juures ja ka ise jõudsin Hawaiile tänu teiste toetusele.

    VastaKustuta
  4. Ma loodan, et see, et lehekülg praegu ei toimi, on tingitud sellest, et külastajaid on hästi palju.
    Andsin igatahes enda tagasihoidliku panuse ära, ehkki pean samuti praegu igat sadat krooni hoolega kaaluma ja tegelikult ju ka kogun sponsorraha enda raamatu jaoks, mis ilmub ka septembri lõpp - oktoobri algus, umbes Hawaii triatloni ajaks.
    Aga ma tõesti usun, et see raha tuleb kokku. Ja me eie pahanda, kui see koht päris esimene ei ole, eks ole:)

    VastaKustuta
  5. TriSmile lehekülg töötab nüüd ilusti taas.

    VastaKustuta
  6. Nüüd peaks leht jah kenasti toimima. Süüdlaseks osutus Twitter, kelle postitusi lehel näitasime. Mõnusat jälgimist ja toetamist!

    VastaKustuta
  7. Väga hea mõte ja muidugi liitume aga meil annab miskipärast liitumise puhul sellise teate: [ PHPMySimpleLib | Mysql::Mysql::Insert() : Le type "NULL" ne semble pas etre approprie au parametre "value". | reporter l'erreur | Page : /index.php | Time : 25/08/2009 13:13:30 ]

    Oskab keegi öelda mis tal viga?

    VastaKustuta
  8. Lisasime nimesid kodulehele ning töö käigus tekkis see probleem, mis on nüüd lahendatud. Proovige uuesti liituda!

    VastaKustuta
  9. Väga väärt mõte, ja näha on heameelega tullakse kaasa! Huvitav oleks veel näha seal kodukal, et kuidas see vajaminev summa kahaneb online-s :).
    Igal juhul kavatsen liituda!
    Jõudu ja jaksu!

    VastaKustuta
  10. No minu arvates on need twitterid ja facebookid ja muud sarnased asjad natuke üle käte. Isiklikult meeldib mulle meelsamini inimestega otse suhelda. Aga igatahes jõudu selle ettevõtmisega Ain-Alarile ja TriSmile meeskonnale!

    VastaKustuta
  11. To meet for the demand of baseball game that needs additional grip on the grassy field, Hogan Online
    a pair of spiked sneakers is of necessity, for which would be the premise of a successful baseball match. Spiked soles of the baseball sneakers have the function of tightening grip over the ground by not letting you to fall down even the surface is slick with rain. Baseball sneakers Franklin Marshall Hoodies
    are designed for you with molded rubber cleats and heel pull tab for easy wear as well as to exhibit excellent traction over the ground. Abercrombie and Fitch ClothingFew sneakers are even available with baseball design at the side for stylish look.Asics Tiger

    VastaKustuta