Otsing sellest blogist

laupäev, 15. august 2009

TÄNUPÜHA

(fotod: Mallor Malmre)
Reede õhtul viisin Ain-Alar Juhansoni, Eesti võimsaima triatleedi õhtust sööma. See oli minupoolne väike viis öelda Ainile aitäh selle poolaasta eest, mis tõi ellu värve, uusi sõpru, sporti ja muinasjutulise koguse positiivseid emotsioone.

Einestasime Pirita Jahtklubis - Triin, Ain ja mina ning peab möönma, et ega me tegelikult eriti Pühajärvest ei rääkinudki. Pigem tulevikust. Lähemal ajal, täpsemalt 24. augustil kuulete neist plaanidest, enne ma kahjuks saladuskatet avada ei tohi. Ent siis kui kuulete, siis usutavasti tunnete - et olete samuti neis osalised. Igal juhul plaanid on head ja positiivsed - kartma ei pea. Ja ei - see pole see uudis, et ma kavatsen järgmisel aastal jälle Pühajärvel osaleda. Aga 24. pole palju aega jäänud, nõnda et veidi kannatust :)



Niisiis, aga nüüd treeningplaanidest. Täna, hiljemalt homme alustan treeninguid Pühajärve triatloni jaoks 2010. Natukene rohkem kui aasta on jäänud, nõnda et on paras aeg alustada. Ilmselt kujuneb esimeseks treeninguks jalgrattasõit, aga võimalik ka et jalgpall - sest FC Toompea 1994 mängib homme õhtul Hiiu staadinil oma järjekordse kohtumise, kus ka mul on plaan osaleda. Igal juhul, järgmisest nädalast on blogi taas korralikult aktiivne, sest mõnepäevane treeningpuhkus ning taastumine on järgmise nädala algusega lõppenud. 2009 aasta triatlon on läbitud, elagu Pühajärve triatlon 2010!

7 kommentaari:

  1. Teeme siis pakkumisi 24-ndani. Ain-Alar Hawai Ironmani stardis?

    VastaKustuta
  2. teeme ikka kõrgemaid pakkumis! :D Toomas Luhats Hawaii Ironmani stardis?

    VastaKustuta
  3. Tegelikult on Ain-Alar oma koha seal Ironman World Champil juba välja teeninud.
    Kas ka stardib? Loodame väga.
    Kas teeb tipptulemuse? Loodame üliväga.

    Hawaii start polegi nii kättesaamatu. Palun väga, osalege loteriil (rahaline) ja kui veab, saategi startida. Eeldusel, et olete pool täispikast triatlonist läbi teinud. Loomulikult on IWC-l ajalimiidid. Eelmise aasta viimase aeg oli nats alla 17 tunni, mis on ajalimiit. Ujumine siis 2h 20min stardist ja ratas 10h 30min stardist.

    VastaKustuta
  4. Ma olen natuke realistlikum ning Ironman'i ei paku järgmiseks aastaks. Küll aga panustan, et TL võtab ette jooksumaratoni.

    VastaKustuta
  5. See "real" Ironman oleks Toomase puhul muidugi vägev perspektiiv. Aga kahtlemata kaugemas perspektiivis. Oma kogemuse põhjal pakun vähemalt 5 aastat. Ja muidugi enne tuleks ikka mõned tavalised maratonid läbi joosta.

    VastaKustuta
  6. Teen veel ühe pakkumise. Kuna 24.08 hakkab Terevisiooni uus hooaeg ning TL avaldab plaanid alles siis, pakungi, et sportima pannakse Urmas Vaino.

    VastaKustuta
  7. ohoo! urmas vainot sporti tegemas tahaks küll näha :P

    VastaKustuta