Otsing sellest blogist

kolmapäev, 10. veebruar 2010

19: LUUVALUPÄEVATRENN

Ma ei viitsinud eile hommikul ausalt öeldes eriti voodist üleski tõusta, rääkimata kõigest muust. Sellele vaatamata läksin tööle, olin sealjuures üsna produktiivne ja tegin veel õhtul trenni ka. Variante oli 3: ujumine, suusatamine, jooksmine ja ratas. Okei 4. :) Aga selleks et trenni teha pidi eile küll kaasama ebainimlikku pingutust. Täielik motivatsioonipuudus oli. Isegi kõige väiksemat soovi ei olnud trenni teha. Samas oli selge see, et tegemata ei saa ka jätta, sest esmaspäev oli juba puhkus.

Treeningu sisu oli tund aega pukki (jalgratas) ja natukene jõusaaliharjutusi peale. Sealjuures vaatasin Casino Royali. Mitte tervenisti, aga poole peale. Ja midagi erilist polegi rohkem rääkida sest treeningust. Ma ei tea kas praegu on selline aeg kus kõigil on keeruline ennast kokku võtta või on see mingi minu iseärasus 9. veebruariga seoses, aga igal juhul ma loodan sellest peagi üle saada. Näiteks täna on plaanis MyFitnessis teha korralik spinningutrenn.

2 kommentaari:

  1. Mul on tunne, et sa oleks pidanud eile MYFitnessi spinningutrennis olema. Kristjan (eelmisest aastast ehk mäletad)on tagasi üle kahe kuu ja selline väntamine käis, et hoia ja keela. Samuti julgen soovitada esmaspäevaseid ja neljapäevaseid Viru MF spinninguid. Kolmapäevane maraton kipub mulle natuke liiga üksluine ja igav olema aga sellega ei tahaks nüüd su õhinat maha võtta. Rattaga sõita on ikka hea :)

    Triin

    VastaKustuta
  2. Kellel vähegi võimalust on, siis selliste ilmadega soovitaks minna ikka suuskama. Üle Eesti ju igal pool lund piisavalt, parasjagu külmakraade ja head rajad sees, sõida uisku või klassikat.
    Aga selline kerge rattaga väntamine kulub pärast lõdvestuseks ära küll.

    VastaKustuta