Otsing sellest blogist

teisipäev, 1. september 2009

SÜGIS 2009

Kuna minu suurim eesmärk Pühajärve Triatlon 2009 on selleks aastaks läbi, siis otsustasin et laiendan veidi oma blogi. Kirjutan nüüdsest ka muudel teemadel, mis osaliselt kattuvad spordiga ja muidugi jätkan treeningutest kirjutamist, kuid samas kõnelen ka Vikerraadiost ja Tööotsijast - mis moodustavad sellest sügisest suure osa minu ajast. Lisaks sellele kirjutan vahel ka filmidest - sest vaatan neid töö tõttu igapäevaselt. Ehk ka teatrist ja elust ja igasugustest erinevatest nähtustest. Ma loodan et triatloni-sõbrad ei pane pahaks, et muid teemasid aegajalt ka sisse viskab...

Aga nüüd siis pisut sellest, mis on uus septembrikuus. ETVs on järgmisel esmaspäeval kell 20:30 saade TÖÖOTSIJA ja ma olen selle saate juht. Saade on aus ja vajalik - iga saate lõpus saab üks inimene omale reaalse töökoha. Siin mõni pilt võtetest Saaremaal...








Eeloleval pühapäeval, 6. septembril kell 12 debüteerime me koos Vaiko Eplikuga ka Vikerraadios saates Keskküte. Tegemist on meeleoluka pühapäevase ajaviitesaatega. See pole Vaikoga meil esimene kord koos teha. R2s kunagi oli hommikuprogramm Silmad Lahti, mis mõnel hommikul kujunes päris meelolukaks. Oleme eetris tavaliselt kaks korda kuus. Meie teine saade on septembris 27. kuupäeval eetris. Ning alates oktoobrist hakkame eetris olema üle nädala. Igal teisel nädalal juhivad Keskkütet Maian Kärmas ning Margus Vaher.

13. septembril, samuti pühapäeval on Vikeraadios eetris aga Jutusaade. See on selline üks ühele saateformaat kus saatejuht vestleb huvitava inimesega. Hakkan seda saadet juhtima kord kuus või isegi kord viie nädala tagant, aga kindlasti tasub kuulata igal pühapäeval, sest teised saadejuhid on Margit Kilumets, Ilmar Raag, Tarmo Tiisler ning Neeme Raud. Selline väärikas seltskond.

Igal juhul tundub mulle juba praegu, et ees ootab huvitav hooaeg, saab näha mis veel juhtub...

2 kommentaari:

  1. See uute saadete värk on ju ka päris huvitav. Eks töö ja harrastus tuleb ikka kokku sobitada. Suvel oligi ehk liiga palju juttu spordist ja sellest Pühajärve triatloniks valmistumisest. See eesmärk sai ju nüüd täidetud ja vaja leida uusi väljakutseid. Ja mitte ainult spordis. Keha ja vaimu tuleb ikka koos arendada, neid tuleb tasakaalus hoida.
    Aga ikkagi oleks põnev teada ka Toomase uutest sportlikest eesmärkidest ja väljakutsetest !

    VastaKustuta