Otsing sellest blogist

teisipäev, 6. aprill 2010

46: HOMMIKUPOOLIK SPINNINGUS KOOS KOLLEEGIDEGA

Täna hommikul ärkasin kell 7. Kiire hammaste pesu, rattariided trennikotti ja Viru Keskuse poole kadjama, sest just seal MyFitnessis oli kell 8 Spinningutrenn. Kaasasin protsessi ka Marii Karelli - Ringvaate toimetaja, kes pidas väga vapralt vastu. Lisaks spinningule tegime mõned harjutused seljalihastele, aga seda juba siis pärast mõnede mägede võtmist ja nii. Heli usaldasime me Rein Fuksi kätte ning pildi eest kandis hoolt Peeter Tungal. Kõik oli kõige paremas korras.

Nagu ma Mariist aru sain, siis alguses oli tal väga hea meel selle üle, et sadulad olid head - mitte kõvad ja valusad. Kuidas ta ennast treeningu lõpuks tundis - seda saame näha juba sel reedel kella 19-20 vahel Ringvaates. Mul oli jällegi hea meel selle üle, et trenn oli mõnus ja treener Ly Paat hoidis head toonust kogu trenni jooksul.

Üllatavalt palju inimesi oli varase tunni kohta trennis - ikka 10 ligi. Ma arvasin esiti, et oleme Mariiga kahekesi, pluss siis muidugi operaator ja helirežissöör ning treener. Aga rõõmus oli märgata, et inimesed on nõus vara tõusma selle nimel, et korralik trenn lööks kohe päeva vahvasti käima. Ja vahvasti käima päev läheb, isegi sisi kui trenni alguses oled nii unine, et märkad riietusruumis enda ehmatuseks et pooled asjad jäid koju. Aga kui teine pool kaasas on, saab treeningu ju ikkagi ära teha eksole :)

Olen mõelnud ujumisele hommikuti ja siis pärast tööd jooksule ja rattasõidule, kunagi tahaks olla ka nii tubli, et jaksakski sellise rütmiga teha. Ja isegi kui ei jaksa päris nii, siis tasub hommikusi treeninguid igal juhul rohkem teha - sest siis on jõudu rohkem ja päevale paneb treening ikka korraliku krooni pähe ja teeb hea tuju oreooli ümber.

Nii et ma usun et kui meile kolleeg Alar Pajuste masinaga järele tuli, siis ta märkas, et need inimesed kes hommikul läksid trenni ei olnud küll nii heas tujus ja meeldivad kui need, kes pärast treeningut sealt tulid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar