Otsing sellest blogist

laupäev, 25. september 2010

1KM UJUMIST & 2LK TÖÖD

Meil on ERRis nüüd nii, et tööandja hoolitseb oma töötajate ihu eest, elik siis me saame käia Audenteses kord nädalas ujumas. Kes tahab võib muidugi käia ka jõusaalis ja paljud mehed, sealhulgas ka mina käime korra ka kossu tagumas samas paigas, õigemini hakkame käime, sest praegu on olnud 2 trenni. See selleks. Ujunud ja tegelikult ka korralikult sportinud pole ma juuli kuu lõpust, teatavatel ebamugavatel põhjustel, mis kaasnevad meditsiiniliste protseduuridega ning mille tõttu tuleb spordist paari kuu vältel pigem hoiduda, kuid samas on need protseduurid eluliselt tähtsad, nõnda et neist mööda vaadata ka ei saa.


allikas: http://www.audentesfitness.ee/sample-templates/

Seega siis olen taas vormis ja teen sporti. Täna ujusin kilomeetri ja täitsa aitas. Sõber Hanno rassis samal ajal kangidega ning pärast istusime niisama saunas ja ajasime juttu. Igavesti mahe laupäevane pärastlõuna. Ujumist mäletasin kenasti ning 35 minutit vaheldumisi konna ja krooli ujuda väikeste pausidega oli pigem nagu soojendus, aga kindlasti mitte nagu karm trenn. Järgmine kord tean veidi tempot ja distantsi ka tõsta. Momendil mingeid eesmärke pole ja liigutan lihtsalt sellepärast, et tahan ja naudin seda kõike.

Märkimisväärne on muidugi aga see, kuidas kerge kehaline koormus aitab tööd teha. Ma arvan et ma kirjutasin praegu ehk umbes 25 minutiga 2 lk võrdlemisi rasket ja olulist teksti, sealjuures mõte jooksis sama kiiresti nagu gepard, kes kõige muu hulgas peaks olema maailma kõige kiirem loom, saavutades lühemal distantsil kiiruse 120 km/h.



Allikas: http://www.flickr.com/photos/schani/32966097/

Nii et tänase päeva mõte võiks olla lühidalt siis selline, kui Sul on vaja tegeleda mõttetööga, siis tasub selleks ettevalmistada ennast kerge ujumisega. Head laupäevaõhtut!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar