Otsing sellest blogist

esmaspäev, 8. märts 2010

31: KIIRJOOKS

Pühapäevasel hommikul, mil õues mitte just kevadest palju märke ei olnud, suundusin Kadriorgu jooksuringile. Kokku tuli 40 minutit. Aga tempo oli seekord palju kepsakam. Tegelikult teadlikult - proovisin natukene kiirust tõsta, et mitte kogu aeg ainult sörkida. Hullu ei olnud midagi, pigem isegi vastupidi. Kiirus tiivustas ja raske polnud.

Üks põhjus, miks hea oli ka joosta oli ilmselt muusika, mis mu kõrvaklappides nii vahvasti mängis. Kuidagi motiveerib vahel rohkem. Eile kuulasin Empire of the Suni plaati, mis oli võrdlemisi hea kuulamine. Poole pealt hakkas muidugi see veidi pinda käima, mispeale läksin kindla peale välja ja kuulsin Vaiko Epliku 2te.

Vaatamata võrdlemisi leplikule loomule on mul viimasel ajal tekkinud küsimusi. Seda ilma vaadates. Laupäeval 20. märtsil kell 19:31 algab kevad - kus on märgid? Ühel hommikul tõepoolest oli 2 tunni jooksul õhus kevade lõhna, aga seda on vähe. Mäletan umbes 4 aastat tagasi samal ajal oli nii kena kevad juba õues, et sai käis pusapeal ja külm ei olnud. Mis siis nüüd lahti on? Nii, et lugupeetud talv - Teiega oli tore, kuid aitab nüüd, ei jaksa enam lumevaalude vahel joosta...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar