Otsing sellest blogist

pühapäev, 11. oktoober 2009

AIN-ALAR JUHANSON ON TUBLI MEES!


Ramon Serrano foto.

Ain-Alar Juhanson näitas möödunud ööl Hawai Ironmanil sisu! Finisheeris Ain proffide seas 76. kohaga, kuid seda vastikult valutava põlvega. Täpsemalt hakkas uuesti valu tegema Tucsonis treenides valu tegema hakanud IT band, st üks kõõlus, mis mis algab puusast ja jookseb alla sääre luu külge ning põlve juures hõõrub põlve liigese vastu kui ta liiga pinges on.

Aga see selleks, vaatame väga rahulikult statistikat. Ainilt eeldasime u tunnist ujumist - mis olnuks eelduseks, et ta saanuks väga kõrge koha. Ujumise aeg 1:00:24 - kõik on graafikus. 105 koht.

Edasi, teame, et Ain on väga kiire rattur - 4:31:36 ratta aeg oli suurepärane. Lõpetades ratta oli Aini koht juba 18. Kõik eeldused säilisid väga hea tulemuse tegemiseks. Ain parandab oma postitsiooni 4 koha võrra, seega jõuab taas 14-dks. Aga siis lööb valu sisse. Alguses õrnalt, peagi aga juba väga tugevalt. Tuleb käia arstipunktis, tuleb vahepeal istuda....

Ain-Alar ei loobu. Valule vaatamata tuleb ta lõpuni, valu põlves on ilmselt tavainimes jaoks juba väljakannatamatu. Kas Ain loobub? Ei loobu. Tubli mees pingutab lõpuni. Ta ei vea oma toetajaid alt. Vastupidi - ta tõestab, et on tõeline raudmees! Lõpptulemus: 896 koht, proffidest 76s. Aeg 11:17:56. Aitäh Ain-Alar ilusa võistluse eest! Sinu toetajad, fännid ja sõbrad on Sinuga rahul!

3 kommentaari:

  1. Õnnitlused Ainile minugi poolt!

    Võistlus muide siiani käib, päris meeleolukas live ülekanne :) Varsti kukub 17 tundi täis, siis vist kõik.
    Tahtnuks ise kohapeal kaasa elamas olla :p

    VastaKustuta
  2. Ainist on tõsiselt kahju, mees on ikka roppu moodi vaeva näinud ja esikümnesse saamiseks olid šansid täiesti reaalsed.

    Ujumine vähe kehvem kui ma lootsin, ratas õigesse auku, ehki pisut viletsam kui eelmisel aastal. Tõsiselt kahju et jalg üles ütles, jooksus ajaga 3:00 oleks ta saanud üldaja 8:39:16, mis oleks ta 15 koha peale viinud.

    Mis siin aga ikka ennustada, mis kehvasti see uuesti, Go go Ain!

    VastaKustuta
  3. see on tõeliste raudmeeste ala - 180 km ratast ja maraton otsa!
    aga tänu aini ja toomase projektile otsisin minagi sel suvel oma 1989 aasta start soshee välja, pühkisin tolmu, õlitasin ja hakkasin kolme ala tegema.
    ain, meie tugi sulle aina kasvab. see toob välja lõpuks sellise paueri, mida füüsiliselt ei tohiks eksisteerida.

    VastaKustuta